završni rad
Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom

Andrea Telišman (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Telišman, A. (2015). Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155

Telišman, Andrea. "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155

Telišman, Andrea. "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155

Telišman, A. (2015). 'Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155

Telišman A. Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155

A. Telišman, "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155