Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Telišman, A. (2015). Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155
Telišman, Andrea. "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155
Telišman, Andrea. "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155
Telišman, A. (2015). 'Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155
Telišman A. Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155
A. Telišman, "Usporedba kefira proizvedenog kefirnim zrncima i komercijalnom mljekarskom kulturom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:238155