Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Ekić, S. (2018). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489
Ekić, Sara. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489
Ekić, Sara. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489
Ekić, S. (2018). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489
Ekić S. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489
S. Ekić, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489