diplomski rad
Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu

Tea Böhm (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Böhm, T. (2016). Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270

Böhm, Tea. "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270

Böhm, Tea. "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270

Böhm, T. (2016). 'Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270

Böhm T. Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270

T. Böhm, "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270