Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Böhm, T. (2016). Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270
Böhm, Tea. "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270
Böhm, Tea. "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270
Böhm, T. (2016). 'Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270
Böhm T. Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270
T. Böhm, "Razvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078270