Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Mustapić, K. (2019). Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031
Mustapić, Ksenija. "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031
Mustapić, Ksenija. "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031
Mustapić, K. (2019). 'Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031
Mustapić K. Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031
K. Mustapić, "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031