prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira

Dragičević, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dragičević, M. (2019). Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, M. (2019). 'Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević M. Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

M. Dragičević, "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.