završni rad
Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira

Dragičević, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Dragičević, M. (2019). Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević, M. (2019). 'Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Dragičević M. Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

M. Dragičević, "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.