završni rad
Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica

Krajcer, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Krajcer, P. (2019). Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

Krajcer, Petra. "Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

Krajcer, Petra. "Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

Krajcer, P. (2019). 'Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

Krajcer P. Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

P. Krajcer, "Udio proteina u uzorcima visokoproteinskih pločica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597493

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.