Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Belavić, V. (2019). Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210
Belavić, Viktorija. "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210
Belavić, Viktorija. "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210
Belavić, V. (2019). 'Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210
Belavić V. Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210
V. Belavić, "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210