završni rad
Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa

Belavić, Viktorija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Belavić, V. (2019). Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

Belavić, Viktorija. "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

Belavić, Viktorija. "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

Belavić, V. (2019). 'Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

Belavić V. Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

V. Belavić, "Biološka aktivnost ekstrakata iz otpada proizvodnje kakaa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:861210

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.