Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Numanović, E. (2019). Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528
Numanović, Edina. "Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528
Numanović, Edina. "Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528
Numanović, E. (2019). 'Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528
Numanović E. Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528
E. Numanović, "Plijesni iz roda Aspergillus i Penicillium kao mogući producenti aflatoksina B1 i okratoksina A", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:100528