Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Medved, V. (2019). Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545
Medved, Vanna. "Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545
Medved, Vanna. "Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545
Medved, V. (2019). 'Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545
Medved V. Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545
V. Medved, "Razvoj inovativnog funkcionalnog napitka s dodanim probiotičkim bakterijama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354545