Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Vrtar, S. (2019). Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763
Vrtar, Sonja. "Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763
Vrtar, Sonja. "Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763
Vrtar, S. (2019). 'Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763
Vrtar S. Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763
S. Vrtar, "Potencijal primjene pektina pulpe šećerne repe i različitih proteina u formiranju jestivih filmova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048763