Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Trojić, P. (2019). Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834
Trojić, Petra. "Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834
Trojić, Petra. "Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834
Trojić, P. (2019). 'Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834
Trojić P. Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834
P. Trojić, "Utjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192834