Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Ljubas, A. (2019). Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613
Ljubas, Ana. "Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613
Ljubas, Ana. "Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613
Ljubas, A. (2019). 'Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613
Ljubas A. Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613
A. Ljubas, "Primjena visokog tlaka na minimalnom procesiranom voću i povrću", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615613