završni rad
Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama

Grudenić, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Grudenić, A. (2019). Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

Grudenić, Anamarija. "Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

Grudenić, Anamarija. "Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

Grudenić, A. (2019). 'Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

Grudenić A. Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

A. Grudenić, "Utjecaj tipa i udjela maslina na kvalitetu sirnog namaza s maslinama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223018

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.