Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Polifenolni sastav vina

Nina Macut (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad

Macut, N. (2019). Polifenolni sastav vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, Nina. "Polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, Nina. "Polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, N. (2019). 'Polifenolni sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut N. Polifenolni sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

N. Macut, "Polifenolni sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945