Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina

Tea Bekavac (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad

Bekavac, T. (2019). Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, Tea. "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, Tea. "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac, T. (2019). 'Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

Bekavac T. Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271

T. Bekavac, "Utjecaj mikrooksigenacije na senzorske karakteristike vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337271