Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Pavlinić, M. (2018). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166
Pavlinić, Mateja. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166
Pavlinić, Mateja. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166
Pavlinić, M. (2018). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166
Pavlinić M. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166
M. Pavlinić, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166