Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Kelava, I. (2017). Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625
Kelava, Ivana. "Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625
Kelava, Ivana. "Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625
Kelava, I. (2017). 'Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625
Kelava I. Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625
I. Kelava, "Biološka aktivnost ekstrakata nusproizvoda prehrambene industrije pripravljenih pomoću eutektičkih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:537625