Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Habuš, M. (2018). Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745
Habuš, Matea. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745
Habuš, Matea. "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745
Habuš, M. (2018). 'Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745
Habuš M. Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745
M. Habuš, "Utjecaj kriomljevenja na veličinu čestica i bioaktivne spojeve posija prosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:049745