Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Bosotin, M. (2018). Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085
Bosotin, Matea. "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085
Bosotin, Matea. "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085
Bosotin, M. (2018). 'Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085
Bosotin M. Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085
M. Bosotin, "Određivanje hlapivih spojeva arome i antioksidacijske aktivnosti u dimljenim pršutima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:395085