diplomski rad
In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Bagović, M. (2018). In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

Bagović, Martina. "In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

Bagović, Martina. "In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

Bagović, M. (2018). 'In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

Bagović M. In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

M. Bagović, "In vitro biološka svojstva hidrolizata proteina iz pogače konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:019872

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.