Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Skoblar, M. (2018). Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827
Skoblar, Matea. "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827
Skoblar, Matea. "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827
Skoblar, M. (2018). 'Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827
Skoblar M. Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827
M. Skoblar, "Učinak ekstrakta medvjetke (Arctostaphylos Uva Ursi L.) na promjenu vezanja mikroflore probavnog sustava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:789827