Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Martić, I. (2018). Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051
Martić, Ivan. "Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051
Martić, Ivan. "Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051
Martić, I. (2018). 'Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051
Martić I. Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051
I. Martić, "Svojstva i trajnost svježeg ovčjeg sira proizvedenog dodatkom protektivne kulture", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:483051