Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Gudelj, A. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398
Gudelj, Anamarija. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398
Gudelj, Anamarija. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398
Gudelj, A. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398
Gudelj A. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398
A. Gudelj, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve posija prosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:880398