Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Tinjić, M. (2018). Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142
Tinjić, Mirela. "Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142
Tinjić, Mirela. "Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142
Tinjić, M. (2018). 'Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142
Tinjić M. Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142
M. Tinjić, "Utjecaj simulanata hrane i tretmana ultrazvukom na barijerna svojstva poliolefinskih filmova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054142