Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Levak, M. (2018). Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622
Levak, Monika. "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622
Levak, Monika. "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622
Levak, M. (2018). 'Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622
Levak M. Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622
M. Levak, "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622