diplomski rad
Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu

Turk, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Turk, M. (2018). Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

Turk, Martina. "Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

Turk, Martina. "Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

Turk, M. (2018). 'Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

Turk M. Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

M. Turk, "Određivanje fizikalno kemijskih parametara i stupnja proteolize u dimljenom pršutu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:614430

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.