Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Golik, B. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804
Golik, Barbara. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804
Golik, Barbara. "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804
Golik, B. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804
Golik B. Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804
B. Golik, "Utjecaj ultrazvuka visokih snaga na stabilnost polifenolnih spojeva i kromatske karakteristike vina Cabernet Sauvignon", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425804