završni rad
Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja

Ana Štefanko (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad...

Štefanko, A. (2014). Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034

Štefanko, Ana. "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034

Štefanko, Ana. "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034

Štefanko, A. (2014). 'Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034

Štefanko A. Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034

A. Štefanko, "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034