Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Tretnjak, K. (2019). Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak, K. (2019). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
Tretnjak K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758
K. Tretnjak, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758