Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Kuraica, I. (2019). Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320
Kuraica, Ivona. "Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320
Kuraica, Ivona. "Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320
Kuraica, I. (2019). 'Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320
Kuraica I. Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320
I. Kuraica, "Utjecaj kriomljevenja na sastav fenola, sterola i antioksidacijsku aktivnost pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:605320