Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Pačić, N. (2019). Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125
Pačić, Nives. "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125
Pačić, Nives. "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125
Pačić, N. (2019). 'Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125
Pačić N. Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125
N. Pačić, "Učestalost korištenja dodataka prehrani u žena oboljelih od karcinoma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:879125