Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Štrkalj, L. (2019). Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718
Štrkalj, Lucija. "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718
Štrkalj, Lucija. "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718
Štrkalj, L. (2019). 'Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718
Štrkalj L. Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718
L. Štrkalj, "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718