diplomski rad
Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa

Štrkalj, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Štrkalj, L. (2019). Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

Štrkalj, Lucija. "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

Štrkalj, Lucija. "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

Štrkalj, L. (2019). 'Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

Štrkalj L. Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

L. Štrkalj, "Nutritivna i fizikalna svojstva bezglutenskoga kruha s dodatkom posija prosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:570718

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.