Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Pešić, J. (2019). Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747
Pešić, Jelena. "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747
Pešić, Jelena. "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747
Pešić, J. (2019). 'Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747
Pešić J. Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747
J. Pešić, "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747