Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Moharić, L. (2015). Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477
Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477
Moharić, Lidia. "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477
Moharić, L. (2015). 'Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477
Moharić L. Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477
L. Moharić, "Fermentacija i antimikrobna aktivnost kombucha crnog, zelenog, bijelog i voćnog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623477