Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Vulić, T. (2019). Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487
Vulić, Tamara. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487
Vulić, Tamara. "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487
Vulić, T. (2019). 'Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487
Vulić T. Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487
T. Vulić, "Obogaćivanje prirodnih sokova jabuke i naranče ekstraktom industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:088487