Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Budimir, V. (2019). Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984
Budimir, Valentina. "Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984
Budimir, Valentina. "Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984
Budimir, V. (2019). 'Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984
Budimir V. Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984
V. Budimir, "Kvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha sdodatom brašna žutog graška i kiselog tijesta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373984