prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Ćurić Delač, M. (2017). Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

Ćurić Delač, Maja. "Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

Ćurić Delač, Maja. "Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

Ćurić Delač, M. (2017). 'Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

Ćurić Delač M. Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

M. Ćurić Delač, "Nutritivni status i potrebe pacijenata nakon transplantacije jetre i/ili bubrega", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368520

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.