diplomski rad
Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva

Vučko, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Vučko, L. (2020). Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

Vučko, Lucija. "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

Vučko, Lucija. "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

Vučko, L. (2020). 'Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

Vučko L. Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

L. Vučko, "Utjecaj visoke temperature i proteinaze K na antibakterijsku aktivnost Lactobacillus sojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133095

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.