Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Zubović, M. (2015). Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680
Zubović, Marija. "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680
Zubović, Marija. "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680
Zubović, M. (2015). 'Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680
Zubović M. Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680
M. Zubović, "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680