Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pavišić, Z. (2020). Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157
Pavišić, Zrinka. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157
Pavišić, Zrinka. "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157
Pavišić, Z. (2020). 'Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157
Pavišić Z. Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157
Z. Pavišić, "Utjecaj dodatka ekstrakta lista masline na puferski kapacitet jogurta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332157