Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Ribić, V. (2020). Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126
Ribić, Valentina. "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126
Ribić, Valentina. "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126
Ribić, V. (2020). 'Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126
Ribić V. Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126
V. Ribić, "Uloga probiotičkih bakterija vrste Lactobacillus casei u funkcionalnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:669126