završni rad
Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa

Radić, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Radić, I. (2020). Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

Radić, Ines. "Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

Radić, Ines. "Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

Radić, I. (2020). 'Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

Radić I. Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

I. Radić, "Kemijski sastav ulja iz sjemenki grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406731

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.