Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Mihaljević, M. (2020). Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064
Mihaljević, Matea. "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064
Mihaljević, Matea. "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064
Mihaljević, M. (2020). 'Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064
Mihaljević M. Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064
M. Mihaljević, "Umjetni zaslađivači- primjena i rizici za ljudsko zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:249064