Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Cvetković, J. (2020). Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564
Cvetković, Jakov. "Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564
Cvetković, Jakov. "Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564
Cvetković, J. (2020). 'Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564
Cvetković J. Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564
J. Cvetković, "Formulacija i karakterizacija inkapsuliranih sustava liposoma s dopaminom iz kore banane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:316564