Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Petek, A. (2020). Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, Andreja. "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek, A. (2020). 'Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
Petek A. Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075
A. Petek, "Analitičke metode izolacije funkcionalnih sastojaka iz nusproizvoda kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169075