završni rad
Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja

Antolić, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Antolić, M. (2020). Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

Antolić, Mihaela. "Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

Antolić, Mihaela. "Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

Antolić, M. (2020). 'Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

Antolić M. Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 14.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

M. Antolić, "Karakterizacija polifenola iz ljuske luka i kore banane primjenom postupka frakcioniranja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158477

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.