Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Sačić, M. (2020). Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497
Sačić, Mihaela. "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497
Sačić, Mihaela. "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497
Sačić, M. (2020). 'Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497
Sačić M. Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497
M. Sačić, "Kobilje mlijeko u ljudskoj prehrani- prehrambena, funkcionalna i tehnološka svojstva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960497