prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)

Dujmović, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Dujmović, A. M. (2014). Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

Dujmović, Ana Marija. "Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

Dujmović, Ana Marija. "Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

Dujmović, A. M. (2014). 'Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

Dujmović AM. Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

A. M. Dujmović, "Utjecaj tehnika sušenja na sastav polifenola i ugljikohidrata te antioksidacijski kapacitet plodova murve (Morus sp.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406740

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.