Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad
Oskomić, M. (2020). Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572
Oskomić, Marina. "Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572
Oskomić, Marina. "Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572
Oskomić, M. (2020). 'Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572
Oskomić M. Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572
M. Oskomić, "Uloga katalitičke podjedinice RNA egzosoma Rrp6 u održavanju vijabilnosti stanica i stabilnosti stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pri povišenoj temperaturi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:744572