Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Marković, I. (2014). Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138
Marković, Ivana. "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138
Marković, Ivana. "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138
Marković, I. (2014). 'Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138
Marković I. Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138
I. Marković, "Utjecaj standardizacije i toplinske obrade na kemijski sastav i svojstva mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:580138